Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Schuttersarena 1

9 april @ 7:30 pm - 10:00 pm

 

Handboogschieten kennen de meesten wel, maar op elkaar schieten gebeurd dan niet.  Met aangepaste pijlen is dat mogelijk en dat is waar dit evenement om draait. Met je team (vier tot zes personen) trek je ten strijde en vecht je in meerdere rondes naar de overwinning. Zo bestaat één ronde uit “tot de laatste man” waarin je tracht al je tegenstander af te schieten voordat je eigen team volledig uitgeschakeld is.

Uitrusting

Neem je een eigen boog mee? Deze is om en nabij de 30 pond in trekkracht en is of een recurve of historisch.

Beschermende uitrusting bestaat uit een masker, handschoenen, onderarmbescherming, een dikke jas (bijv. winterjas) en een toque. Een masker kan je lenen, de rest neem je zelf mee. Aanvullend kan je een borstplaat, knie- en/of elleboogbescherming dragen.

Pijlen kan je bij ons lenen, die hoef je niet zelf mee te nemen.

Kosten

Inschrijven voor schoolleden is gratis, voor niet-leden vragen we een kleine bijdrage (€5,- als je een eigen boog hebt, €10,- als je een boog wil lenen, te voldoen op de avond zelf, mag ook contant).

Tijden

Het evenement start rond 19:30 met een basisinstructie handboog schieten. Je kan dan wennen aan de aangepaste pijlen en je vaardigheden afstoffen.

Locatie

De locatie maken we nader bekend (Dordrecht)

Team

Wil je met een team inschrijven? Dat kan, schrijf je dan allemaal in en stuur een e-mail naar info@viagladiatorem.com met je teamnaam en de namen van de deelnemers. Indien je geen team hebt delen wij je in bij aanvang van het evenement.

Schrijf je hier onder in.

Inschrijfformulier

  Geef aan of je een eigen boog hebt of één wil lenen

  De algemene voorwaarden zijn van toepassing

  Gegevens

  Datum:
  9 april
  Tijd:
  7:30 pm - 10:00 pm
  Evenement Categorie:
  Winkelwagen
  Scroll naar boven