Privéles

Liever één op één aandacht en begeleiding in een privéles zwaardvechten? Dat kan! Soms kan het fijn zijn om naast de groepslessen, of zónder groepslessen gewoon zelf full focus aan de slag te gaan.

Een groepsles kan bijvoorbeeld te druk voor je zijn, waardoor je problemen hebt met concentreren of gaat achterlopen op bepaalde technieken. Ook kan het zijn dat je deze vechtsport in groepsverband nog spannend vindt en graag zonder ervaring eerst met privéles wilt beginnen. Of misschien wil je gewoon meer focus voor jouw persoonlijke talenten en doelstellingen. In een privéles is er volledige aandacht voor jou.

Ook (zéker) voor gevorderd schermers is het mogelijk om privélessen in te zetten. Dat kan in aanvulling op de groepslesssen of met alleen maar privélessen. Bijvoorbeeld als er iets in je vechtstijl zit dat je in de weg zit. Of om jezelf te verbeteren in een bepaalde techniek of wapen. Of omdat je met een toernooi wilt meedoen en het beste uit jezelf wilt halen. Voor dit laatste bieden we ook specifieke toernooitrainingen aan.

Privélessen duren ten minste één tot maximaal 2 uur. De kosten van één uur zijn €35,- incl. btw. Wegens groepslessen in de avonduren, vinden de privélessen altijd overdag plaats, wanneer het jou uitkomt. Dit kan één of meer keer per week. Dat mag ergens in Dordrecht, maar kan ook bij jou thuis!
Heb je interesse? Neem dan contact en stuur een e-mail naar info@viagladiatorem.com met als onderwerp “privéles zwaardvechten”.

Winkelwagen
Scroll naar boven