teambuilding activiteit

Workshop

Zoek jij dit jaar een manier om je teambuilding activiteit naar een next level te tillen? Originele teamuitjes zijn soms lastig te vinden en worden al snel cliché. Jij zoekt een teambuilding activiteit waarover iedereen het een half jaar later nog steeds heeft.  Een workshop waarin je jezelf en je collega’s leert kennen, op een manier die inspirerend, uitdagend en verschrikkelijk leuk is. Al eens gedacht aan een teambuildingdag rondom Zwaardvechten?

Zwaardvechten workshop

Dit is met recht een unieke activiteit te noemen. Het is spannend, ongebruikelijk en laten we eerlijk zijn.. verschrikkelijk tof! Wie kan er nu zeggen dat hij als bedrijfsactiviteit is gaan zwaardvechten? Jullie mogen wel écht aan de bak, allereerst starten jullie met een goede warming up. In een paar uur tijd leer je aanvallen en verdedigen, goed voetenwerk, houwen en steken.

Afgestemd op jouw team

Dat niet alleen, je krijgt ook uitleg over de geschiedenis van schermersgildes. Daarbij leer je wat zij voor belangrijke waarden hadden. Hierbij kan aansluiting gezocht worden op de kernwaarden van het team of het bedrijf. In het laatste gedeelte van de workshop zwaardvechten ga je tenslotte sparren met je collega’s.

Leer jezelf en elkaar kennen

Vergis je niet, je leert véél over jezelf en je collega’s die dag. Over zelf grenzen aangeven en bewaken, maar ook de grenzen van anderen leren zien en respecteren. Het gaat over jouw reflexen als je je moet verdedigen: stel je jezelf veilig, of sla je juist van je af? Neem je initatief, of laat je de ander komen? Hoe veilig voel je je bij elkaar? Al met al een bijzondere dag waarin we je meenemen in deze unieke krijgskunst, die wij met alle liefde bij onze schermschool ViaGladiatorem in Dordrecht beoefenen.

Praktische informatie

Investering€ 15,- p.p. incl. BTW & reiskosten (binnen 25 km), inclusief wapens en beschermende kleding.
Bedrijven kunnen een offerte aanvragen.
Duur1,5 tot 2 uur op doordeweekse dagen tijdens kantooruren of in het weekend
GroepsgrootteMaximaal 15 personen
ReisafstandMaximaal 1 uur vanaf Sliedrecht (verder in overleg)
LocatieBij jullie bedrijf of op een afgesproken locatie

Een les zwaardvechten voor jouw afdeling of team? Dat kan. Hieronder zie je hoe dat er uit kan zien. Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact op om de details af te stemmen.

    Volg de activiteiten van onze schermschool op Instagram of Facebook.

    Winkelwagen
    Scroll naar boven