Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Eallum 2024

18 mei @ 10:00 am - 19 mei @ 8:00 pm

Het grootste fantasyfestival van de Merwelanden is dit jaar twee keer zo groot!

Een weekend lang gevuld met goed eten, gave toernooien, gratis workshops, feest en gezelligheid. In 2023 was de eerste editie van dit super gave festival en wat was het een succes. Ook dit jaar wordt het weer een veelbelovend programma, dus kom ons zeker opzoeken!

Het hele weekend geven we demonstraties en kun je meedoen aan gratis beginnersworkshops. Terwijl je zit te genieten van een hapje en een drankje, kun je langs onze ring getuige zijn van verschillende gevechten. Onze harnasvechters weten altijd flink de aandacht te trekken van zowel kinderen als van stoere papa’s en mama’s (“kijk, een echte ridder!”).

Onze leden nemen deel aan een intern toernooi, om hun vaardigheden op de proef te stellen. Ook geven we gevorderden workshops voor onze eigen leden en externe zwaardvechters (op inschrijving, neem even contact met ons op als je wilt deelnemen).

Wij laten je graag kennismaken met deze bijzondere sport. Veel van onze huidige leden hebben ons op dit evenement weten te vinden en schermen nu al bijna een jaar lang met veel plezier bij onze schermschool.

Gegevens

Begin:
18 mei @ 10:00 am
Einde:
19 mei @ 8:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.eallum.nl/

Locatie

Biesbosch
Baanhoekweg 75
Dordrecht, 3313 LP Nederland
+ Google Maps
Winkelwagen
Scroll naar boven