Algemene Martiale Vaardigheden

Doorheen de geschiedenis van de mensheid was vechten voor overleven een gegeven. Velen hebben zich gebogen over het overleveren en vastleggen van de handelingen die nodig zijn om als soldaat te overleven. Naar gelang de aard van oorlog veranderde, veranderde ook de samenstelling van deze vaardigheden. Centraal stonden altijd de fysieke en mentale training om klaar te zijn voor het gevecht.

Inhoud

Wat mag je verwachten van deze trainingen? De trainingen zijn altijd buiten, ongeacht het weer (m.u.v. onweer). Op die manier synchroniseer je met de natuur en leer je in alle jaargetijden werken met de natuur. Je kleed je op de temperatuur en neemt mee wat je nodig hebt om te overleven.

Het doel is vaardigheden te leren die nodig zijn om alleen of in groepen te overleven of klaar te raken voor het gevecht. Denk aan marsen, klimmen, zwemmen, vuur maken, navigeren, verplaatsen bij nachtlicht, werktuigen produceren en beschutting bouwen.

Hoe?

Door in het veld aan het werk te gaan. In bossen, steden, dorpen, het platteland, rivieren, meren en beken.

Inzet

Dit is niet gericht op beginners, het is ook niet gericht op de topsporter. Het is voor wie echt wil. Met de juiste manier van denken kom je ver, deze is te ontwikkelen mits je de potentie hebt. Daar kom je vanzelf achter.

Geen crossfit

Ook dat geschreeuw naar elkaar met “kom op” beu? Voel je welkom. Als je nog energie hebt om te schreeuwen ben je ergens verkeerd bezig.

Winkelwagen
Scroll naar boven